Splaiul Independentei Nr.1
Bucuresti, sector 4, ROMANIA
Tel/Fax: 0040-1-336 70 58
e.mail: info_buc@ro.schindler.com
Certificat de inmatriculare: J40/ 2280 din 05.03.1999
Certificat de inregistrare fiscala: R 11530967 din 09.03.1999

Infiintat in Elvetia in anul 1874, Grupul Schindler este in momentul de fata numarul 1 mondial in scari si trotuare rulante si
numarul 2 in ascensoare, cu o cifra de afaceri in anul 2001 de 8.3 miliarde CHF,
numarand peste 42.000 angajati pe toate continentele.


Schindler Romania S.R.L. a fost infiintata in 5 Martie 1999, ca o companie integral afiliata Grupului International Schindler, fiind unicul responsabil cu distributia, montajul si intretinerea ascensoarelor si scarilor rulante Schindler in Romania.

Intreaga echipa din Romania este compusa din specialisti pregatiti in domeniul lor de activitate, fiind specializati in filialele Grupului Schindler din Elvetia, Austria, Germania si Olanda. Specialistii nostri sunt oricand la dispozitia Dvs. pentru oferirea celor mai eficiente solutii de transport pe verticala, la un raport optim performante / pret.

Schindler Romania S.R.L. ofera ultimele produse si tehnologii pentru toate domeniile de activitate, toate in conformitate cu cerintele si normele Europene, precum ascensoarele de mare viteza cu gestiune a traficului (adaptate tipului de cladire), ascensoarele electrice fara camera de masini (libertate mare de proiectare, spatiu folosit la maxim, timp redus de montaj si o siguranta deplina), scarile si trotuarele rulante (indeplinesc toate cerintele complexe ale transportului public si comercial).
Intre avantajele acestor produse putem enumera: calitatea ireprosabila, fiabilitatea in exploatare si consumul redus de energie, sistemele de automonitorizare si autoreglare.

Pentru ascensoare si scari rulante se ofera toata gama de servicii incepand de la montaj, intretinere, reparatii, modernizari iar prin programele si bazele de date disponibile putem oferi solutii si consultanta in domeniul traficului pe verticala, suport tehnic pentru proiectantii de cladiri si solutii pentru inlocuiri de ascensoare existente.

Avand in vedere necesitatea asigurarii pieselor de schimb pentru produsele aflate in exploatare, Schindler Romania S.R.L. dispune de un stoc important de piese de schimb uzuale, astfel incat toate cerintele pot fi satisfacute cu promptitudine. Pentru eventualele piese de schimb ce nu se afla in stoc, Grupul Schindler are organizat serviciul hot-line 24/24 ore, astfel incat pentru Romania, orice cerere de piese de schimb poate fi rezolvata in regim de maxima urgenta.
Schindler Romania S.R.L. a instalat deja peste 200 de ascensoare si scari rulante, fiind prima companie din Romania care monteaza ascensoare de ultima generatie cu viteze nominale de 2,5 m/s si cu sistem de comanda de destinatie si gestiune a traficului.

Printre clientii nostri se numara prestigioase companii si institutii precum:

Banca Nationala a Romaniei, Bucuresti Mall,
World Trade Center - Hotel Sofitel,
Crowne Plaza, Hotel Dorobanti, Hotel Parc,
Banca Comerciala Romana, Banca Romana pentru Dezvoltare,
Metrorex S.A., ARCOM S.A., Aedificia Carpati
si lista poate continua.
ACTIVITATE: - comert cu ridicata al echipamentelor industriale, ascensoarelor, scarilor rulante si a altor produse de acest gen, precum si a componentelor si pieselor de schimb pentru acestea - COD CAEN 5165
- activitatea de proiectare si servicii tehnice (intretinere, instalare, reparatii, modernizari) legate in principal de produsele mentionate mai sus - COD CAEN 7420

ASOCIAT UNIC: Schindler Aufzuge und Fahrtreppen Aktiengesellschsaft, Austria

CAPITAL SOCIAL: echivalentul in lei a 100,000 USD, varsat integral

Director General
Ing. Gabriel Cirstea