Show room: Str. Barierei, 18, sector 1, Bucuresti. Tel/Fax: 01.2126653/6377818/092.320119
Depozit/Fabrica: Str. Balantei nr. 7, Dobroiesti, Ilfov.

 
Societatea
ROLLDESIGN propune clientilor sai o gama variata de produse folosite in amenajari interioare si exterioare: rulouri din aluminium, usi de garaj echipate cu set complet telecomanda, jaluzele verticale din material textil, jaluzele orizontale aluminiu, parasolare plane sau spatiale, grilaje mobile pentru spatii comerciale.

     RULOURILE EXTERIOARE DIN ALUMINIU atat in varianta de actionare manuala cat si electrica va permite economisirea a 40% din cheltuielile pentru energie, va protejeaza impotriva vanturilor puternice sau a furtunilor, impotriva hotilor si va asigura o viata lipsita de zgomot.Garantam produse de cea mai inalta calitate cu livrare prompta.
     Daca doriti o USA DE GARAJ cu un design atragator, care sa se potriveasca stilului casei d-voastra, sa fie sigura, sa ofera un confort optim, sa fie durabila,rezistenta la intemperii, cu o buna izolatie fonica si termica, usor de intretinut apelati la usile de garaj sistem rulou produse si comercializate de societatea noastra.

Caracteristici tehnice usa garaj: sunt confectionate din lamela de 77mm cu spuma poliuretanica, echipate cu sistem complet de comanda la distanta si cu posibilitate de actionare manuala in caz de pana de curent, cu o inaltime de rulare de max. 300 mm, poate acoperi suprafete de max. 15mp.

Societatea ROLLDESIGN comercializeaza materie prima (profile si accesorii)
pentru rulouri si usi de garaj !!!