S.C. ARCOM - IAEC S.A.
  S.C.ARCOM IAEC SA este constituita ca persoana juridica romana sub forma de societatea pe actiuni cu capital integral privat, incepand din aprilie 1997.
  Sediul societatii este in Romania, Municipiul Bucuresti, Bulevardul Preciziei nr.30, sector 6.
  Societatea dispune de o suprafata construita de circa 22.000 mp, in care sunt amenajate spatii productive, de depozitare si aministrative, corespunzator specificului activitatii sale.
  S.C. ARCOM IAEC SA prin intermediul capitalului uman specializat poate executa produse in conditii deosebite de calitate.
  Din punct de vedere organizatoric, societatea este structurata pe directii, servicii si compartimente functionale, sectii si ateliere de productie, santiere de montaj si instalatii.
  In prezent societatea dispune de un numar de 262 de angajati, din care 32 personal tehnic - administrativ si asigurarea calitatii .

1. DOMENIUL DE ACTIVITATE AL SOCIETATII

  S.C. ARCOM IAEC SA BUCURESTI este o societate de tip integrat, care executa produse industriale si lucrari specifice de constructii - montaj pentru santierele de investitii ale SC ARCOM SA si pentru alti beneficiari.
  Din gama de produse realizate in cadrul societatii enumeram cateva mai importante:

  • Structuri metalice complexe tip hale multifunctionale
  • Confectii metalice usoare diverse
  • Echipamente de distributie a energiei electrice pentru joasa si medie tensiune
  • Instalatii automate pentru compensarea factorului de putere
  • Rezervoare si recipienti sub presiune
  • Tubulatura de ventilatie si piese speciale
  • Repere din bachelita si p.v.c

2. DOTARI TEHNOLOGICE

  instalatie de roluit virole, instalatie de acoperiri galvanice, instalatie de vopsitorie cu pulberi in camp electrostatic si lichida, instalatie de sudare in mediu protector; (MIG - MAG ,WIG ), instalatie de debitat cu jet de plasma si oxi-gaz, instalatie de sudat prin puncte, instalatie de sablat umed si uscat
  masini si utilaje pentru : debitat si indoit profile metalice (foarfeci ghilotina, prese abkant), prelucrari prin aschiere (frezare, strunjire, gaurire, rectificare), injectie mase plastice, repere din bachelita.